Vad orsakar en förändring i anslutningshastigheten på Internet?

July 20

Vad orsakar en förändring i anslutningshastigheten på Internet?


I en majoritet av hem och företag, är tillgång till Internet är en nödvändighet. Det ger en förbindelse med människor över hela världen samt tillgång till stora luntor av information vid hastigheter som är nästan ögonblicklig. Som ett resultat av detta kan en förändring i Internet-anslutning hastighet har en enorm inverkan på produktiviteten. Och medan du kan styra vissa av de faktorer som påverkar din anslutningshastighet, kommer andra faktorer kräva ditt tålamod medan de löser sig.

Förbindelse

Din faktiska anslutning till Internet kommer att leda till förändringar i anslutningshastighet. Som av mars 2011, kan även de snabbaste trådlösa anslutningar på marknaden inte matcha hastigheten på en direkt Ethernet-anslutning. Dessutom, om du är trådlöst ansluten till Internet, kan du märka en förändring i hastighet när du flyttar genom ditt hus. Som du komma närmare den trådlösa routern, kommer hastigheten att öka, och när du flyttar längre bort från routern, kommer anslutningshastigheten långsammare.

Användande

Användning är en av de främsta anledningarna en Internet-anslutning hastighet kommer att påskynda eller fördröja, och tyvärr är denna hastighet växlare ur händerna. Utgångspunkten här är enkel: När fler människor använder Internet, kommer den att köra långsammare. Du kan se detta i sin enklaste form i ditt eget hem. Om tre eller fyra datorer tillgång till Internet samtidigt, kommer anslutningen inte vara så snabb som om bara en dator är uppkopplad. På en större skala, om tusentals eller miljontals människor tillgång till en populär webbplats samtidigt, tar det längre tid för att läsa in sidan i din dator. Samma föreställning finns med företagsnätverk och kommersiella Internetleverantörer. När fler människor tillgång till Internet-baserat innehåll, är mer resurser krävs för att leverera innehållet och anslutningshastigheter droppe.

skadliga program

Malware kan ha en enorm inverkan på din Internet-anslutning hastighet, ofta förvandla det till en brist på sådan. Eftersom skadlig kod körs utan de flesta människor märker det, använder den resurser i din dator som annars skulle kunna ägnas åt att surfa på Internet. Hålla din dator fri från virus, spionprogram och annan skadlig programvara hjälper till att hålla din dator ansluten till Internet på sin högsta möjliga hastighet.

Browser add-ons

Webbläsartillägg är de olika verktygsrader som körs när du använder webbläsaren. Adressfältet och huvudmenyn är de enda verktygsfält du verkligen behöver samtidigt på Internet. Alla de fluffiga extrafunktioner som ger dig snabba sökningar, direktlänkar till Cutesy spel eller realtidsinformation från olika webbplatser kommer mosse ner din Internet-anslutning och kan även orsaka en konflikt som förhindrar webbläsaren öppnas. Inaktivera alla webbläsartillägg kommer att hjälpa dig att behålla en snabbare Internet-anslutning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com