Vad är filändelsen Fd2?

April 22

När du köper en Epson-skrivare, ofta får du programvara som hjälper din dator skriva ut dokument och bilder som Picture Deluxe Viewer eller Easy Print. En av de filer som används av Epson programvara skrivare är FD2 filen.

Identifiering

En fil med FD2 filändelsen är en bild Mate gränser fil. Den FD2 filändelsen fungerar som en markör för datorn, gör det möjligt att snabbt hitta de nödvändiga filerna när Epson programvara skrivaren behöver information för att slutföra en uppgift.

källor

Du är mest sannolikt att hitta en fil med FD2 förlängning i programmappen för Epson programvara skrivare.

Fungera

En FD2 fil innehåller information om gränser som används vid utskrift av bilder. När du väljer olika layouter för dina bilder, berättar FD2 filen din Epson-skrivare nödvändig information om hur stor för att göra marginaler, vilken upplösning eller klarhet att skriva ut bilden och vilken omfattning för att göra det.

Funktioner

Medan FD2 filer är kompatibla med de nyare Epson-skrivare som använder Easy Print-programmet filerna mer vanligt förekommande med äldre skrivare som använder bild Mate programmet.

överväganden

Eftersom din Epson-skrivare kräver FD2 filer att korrekt skriva ut dina bilder, är det viktigt att du aldrig ta bort en FD2 fil från din dator om du har köpt en ny skrivare och tar bort den tidigare Epson programvara från din hårddisk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com