Hur man återskapar en Outlook Express Password

May 9

Hur man återskapar en Outlook Express Password


Har du ett e-postkonto i Outlook Express men kan inte använda det eftersom du har glömt lösenordet? Kanske du har en anställd som nyligen lämnat ditt företag och du har ingen aning om hur man kommer åt den anställde e-postkonto. Om anställd använde Outlook Express e-postklient, finns det ett enkelt sätt kan du återställa lösenordet.

Instruktioner

Hur man återskapar en Outlook Express Password

1 Besöker en webbplats som tillåter dig att ladda ner gratis lösenord återvinnande mjukvaran, såsom maxxdownload.com, emailadept.com och softpedia.com.

2 Klicka på alternativet för att hämta lösenord återvinning program som du väljer.

3 Klicka på ikonen lösenord återvinnande mjukvaran som finns på skrivbordet när programmet har hämtats. Genom att klicka på ikonen på skrivbordet, kommer du tillåter programmet att installera sig på din dator.

4 Starta om datorn.

5 Öppna lösenordshämtning programmet. Följ specifika programinstruktioner för att visa Outlook Express lösenord. Instruktionerna varierar beroende på vilket program du har valt.

Tips

  • Var försiktig när du hämtar programvaran på datorn från unreputable eller overifierade källor, eftersom det kan skada din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com