Hur man tar bort LeapFrog

April 1

Hur man tar bort LeapFrog


LeapFrog är en skadlig programvara som installeras på din dator utan din vetskap. Mjukvaran verkar vara legitim, men det är skadligt och kan leda till en förlust av data. LeapFrog saktar ner din dator och skapar oönskade konstant popup-fönster även när du inte är anslutna till Internet. Malware är en typ av trojan som installerar sig på din dator när du ladda ner gratis programvara från tvivelaktiga webbplatser. LeapFrog kan också infektera din dator när du inte har ett antivirusprogram eller den du använder inte fungerar korrekt. Du kan ta bort LeapFrog med hjälp av en gratis anti-malware program från en ansedd webbplats.

Instruktioner

1 Kör en fullständig genomsökning att hitta LeapFrog på din dator. Du kan använda antingen din antivirusprogram eller ladda ner en gratis en från webbplatser som Panda Nanoscan, Panda Active eller utrota den. Observera att LeapFrog har många alias och är känd av olika namn beroende på företagets, inklusive V.516.a för Kaspersky, Leapfrog.A virus för Eset, ALFA familj för Panda och Leapfrog.516.A-Dropper för F-Prot.

2 För skanning webbplatser, ladda ner mjukvaran och följ instruktionerna på skärmen för att installera den. Låt webbplatsen för att installera en ActiveX-kontroll när du uppmanas. Efter nedladdning och installation, starta skanningen och låt den gå. Denna process kan ta en timme eller två, beroende på webbplatsen. Stäng inte fönstret, eftersom det kommer att avbryta skanningen.

3 När sökningen är klar, kommer du att ha en lista över alla LeapFrog infekterade filer. Kopiera namn och plats exakta filen i en ordbehandlingsprogram eller spara rapporten på datorn som du kommer att hänvisa till den senare.

4 Radera LeapFrog. Gå till webbplatser som erbjuder gratis malware-borttagning program som CCleaner, Pocket Killbox eller HighjackThis.

5 Ladda ner Pocket Killbox från sin webbplats, till exempel, och följ instruktionerna för att installera programvaran på skrivbordet. Dubbelklicka på Pocket Killbox och klicka på "Kör" när det efterfrågas. Välj "Ta bort på Reboot" och välj "All Files" -knappen.

6 Öppna ordbehandlingsprogram där du skrev LeapFrog infekterade filer information högerklicka, välj alla och kopiera. Gå tillbaka till Pocket Killbox, välj "File" och klicka på "Kopiera" från Urklipp. Klicka på röd-vita "Delete på Reboot" och välj "Ja" för att radera alla LeapFrog filer. Datorn kommer nu att starta och LeapFrog kommer att vara helt bort från datorn.

Tips

  • Se till att du säkerhetskopiera alla dina filer innan du tar bort LeapFrog, eftersom hela processen kan leda till förlust av data.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com