Hur man laddar ner ett typsnitt till GIMP

March 15

GIMP är en gratis nedladdningsbar grafik program för din dator. Det låter dig skapa och redigera digitala bilder med verktyg, bland annat en textverktyget för att placera ord på en bild. GIMP känner automatiskt av och använder alla typsnitt som du installerar på din dator system. Om du vill lägga till en ny typ av typsnitt till GIMP måste du hämta och installera teckensnittet innan den visas som ett typsnitt alternativ i GIMP.

Instruktioner

Installera systemtäckande Computer Font

1 Stäng GIMP program på datorn.

2 Hämta ett teckensnitt från en gratis typsnitt webbplats som 1001 Typsnitt, hämta Typsnitt eller Urban teckensnitt. Typsnitt normalt ladda ner som en zip-fil.

3 Högerklicka på tecken zip-filen och välj "Packa" eller "Packa" och sedan välja en plats för att packa upp mappen.

4 Dubbelklicka på mappen för att visa teckenfilen.

5 Högerklicka på teckensnittet filen och välj "Kopiera" från menyn.

6 Klicka på "Start", klicka på "Dator" och sedan dubbelklicka på din huvudsakliga hårddisk. Detta kommer vanligtvis att vara "C" -enhet.

7 Dubbelklicka på mappen "Windows", dubbelklicka på "Teckensnitt" mappen. Detta är den mapp där datorn lagrar alla typsnitt.

8 Högerklicka i mappen och välj "Klistra in". Detta kommer att kopiera typsnittsfilen till mappen och automatiskt installera teckensnitt i Windows.

9 Upprepa denna process med alla typsnitt som du vill installera. När du startar GIMP-programmet, kommer du att se nya typsnitt som anges som alternativ när du använder textverktyget.

Installera Font till GIMP Endast

10 Stänga din GIMP programvaran.

11 Packa upp den nedladdade teckensnitt filen till en expand mapp.

12 Öppna den uppackade mappen, högerklicka på typsnittsfilen och klicka på "Kopiera" från menyn.

13 Navigera till "C: \ Program Files \ gimp-2.6 \ fonts" mapp.

14 Högerklicka i mappen och klicka på "Klistra in" för att placera teckensnitt i mappen. När du startar GIMP, kommer det att påvisa det nya teckensnittet och ladda det tillsammans med teckensnitt systemövergripande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com