Hur man kan blockera osäkra webbplatser från mina barn

March 13

Hur man kan blockera osäkra webbplatser från mina barn


Samtidigt som Internet är en positiv resurs med välgörande värde, bör föräldrarna kvar på jakt efter webbplatser som utgör en fara för sina barn. Dessa webbplatser kan blockeras från vyn med programvara föräldrakontroll, men sådan programvara kan vara dyrt. Lyckligtvis finns det en inbyggd sätt att blockera webbplatser utan behov av sådan programvara. Kom ihåg att detta är bara en av många åtgärder som kan vidtas för att hålla dina barn säkra på nätet.

Instruktioner

1 Klicka på Start-knappen längst ned till höger på skärmen. Välj "Kör" och skriv "notepad c: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc \ hosts Detta öppnar." Hosts "-fil i Anteckningar.

2 Bläddra till den sista raden i "hosts". Tryck på Enter och skriv "127.0.0.1" följt av ett mellanslag och webbadressen till den webbplats som du vill blockera.

3 Klicka på "File" och välj "Spara" i rullgardinsmenyn. Avsluta programmet och försök att öppna webbplatser som du har blockerat. Webbplatserna ska kunna ansluta.

Tips

  • Kom ihåg att blockera webbplatser som inte bör ersätta sunt förnuft lösningar för att hålla dina barn säkra på nätet. Utbilda dina barn om farorna med att interagera på nätet med främlingar och hålla datorn i ett centralt område i hemmet, med bildskärmen i vanlig syn på andra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com