Hur man skär och klistra in data från Google Dokument till andra dokument

April 17

Hur man skär och klistra in data från Google Dokument till andra dokument


Google Docs är en relativt ny metod produktivitet programvara. Inte bara Google Dokument kan du skapa och redigera olika dokumenttyper gratis, men den lagrar också dessa dokument säkert på nätet och ger dig enkla alternativ för att dela dessa dokument med andra. Google Dokument innehåller många innovativa funktioner bland produktivitet programvara, men det har också alla grunderna omfattas, liksom skär och klistra in data, som du kan göra med bara några musklick.

Instruktioner

1 Öppna Google Dokument genom att navigera din webbläsare till "docs.google.com". Om du inte är inloggad på ditt Google-konto, måste du ange ditt användarnamn och lösenord.

2 Markera det dokument du vill klippa data från att använda den vänstra navigeringsrutan. Du kan också använda "Sök Dokument" textrutan längst upp i fönstret, där du kan skriva i början av dokumentets titel eller ens en fras inifrån själva dokumentet.

3 Välj det eller de objekt du vill klippa från din Google-dokument. Du kan alltid klippa markerad text, och i textbaserade "handling" filer som du kan klippa bilder också, även om det finns begränsningar för andra delar av Google Dokument. Om du tittar på ett tabelldokument, och du väljer en eller flera celler, kan du inte klippa att data; Google kommer istället kopiera den. Många icke-textobjekt i "Presentation" och "Rita" dokument, som textrutor, bilder och former, kan inte skäras eller kopieras till andra dokument.

4 Skär data genom att klicka på menyn Google Dokument "Redigera" och välja "Klipp ut." Inte klicka på menyn "Redigera" högst upp i webbläsaren, om du använder en webbläsare med ett verktygsfält. Du kan också klippa data genom att trycka på "Ctrl" och sedan trycka på "X" -knappen.

5 Öppna det dokument du vill klistra in data i. Du kan öppna en annan Google-dokument, eller så kan du använda ett program på datorn som Microsoft Word.

6 Placera markören på den plats du vill att data flyttas till och klistra in den genom att klicka på menyn "Redigera" och välja "Klistra in." Du kan i stället använda kortkommandot "Ctrl" plus "V."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com