Yahoo! Messenger Alternativ

May 27

Yahoo! Messenger erbjuder en gratis online program för snabbmeddelanden till sina användare, men alternativen slutar inte med meddelanden. Yahoo! Messenger Programmet erbjuder individuella bakgrunder, personliga avatarer, en stor meny med uttryckssymboler och "Stealth Settings" som tillåter användare att dölja sig från nätet vy om så önskas.

stealth Settings

Yahoo! Messenger-användare kan välja att visas för endast chatta när så önskas. Yahoo! Messenger Stealth inställningar tillåter användare att ställa in sin status till "Finns", "upptagen" eller "osynliga". Tillgängliga och Upptagen inställningar gör också för införsel av egna statusmeddelanden, som kan bestå av någon kort meddelande som sedan visas bredvid användarens namn när du är inloggad på Yahoo! Messenger.

IMvironment bakgrunder

IMvironments är grafiska skärmar som stannar på skärmen i bakgrunden under chattkonversation på Yahoo! Messenger. IMvironment alternativ inkluderar djur teman bakgrunder, humorboktecken bakgrunder och kärlek och vänskap-tema bakgrunder. Multi-player IMvironment bakgrund spel, såsom "Buddies", där spelarna gör virtuella karaktärer dansa, skratta och göra "high fives," finns också.

avatars

Med Yahoo! Messenger Avatars, kan du skapa en "virtuell dig." Avatarer, som står på den vänstra sidan av skärmen under Yahoo! Messenger chattar, kan anpassas helt, från ansiktet till kläder. Yahoo! Messenger Avatars kan ändras när som helst med ett besök på Yahoo! Avatars sidan. Yahoo! Messenger Avatars krävs inte, så varje person som chattar på Yahoo! Messenger och har inte skapat en avatar visas som en silhuett av en man eller kvinna, beroende på kön anges i sin profil.

uttryckssymboler

Uttryckssymboler eller smilies, är små glada ansikten och andra uttrycksfulla ansikten som kan klickas en gång för införande i en utgående Yahoo! Messenger snabbmeddelande. Yahoo! uttryckssymboler behövs inte för Yahoo! Messenger utan snarare en extra funktion som gör det möjligt för användare att uttrycka sig utan ord. Uttryckssymboler inkluderar även rynkar ansikten, gråtande ansikten, skratt ansikten, ansikten omges med hjärtan och många fler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com