Hur man behärska AutoCAD LT

May 22

Hur man behärska AutoCAD LT


AutoCAD LT är en datorstödd konstruktion (CAD) program som används för att producera ritningar och annan grafik som behövs för att bygga strukturer som möbler och andra varaktiga varor och föremål. Lyckligtvis behöver du bara lära sig en del av AutoCAD LT: s verktyg för att bemästra detta program. Följande analogi illustrerar denna sanning: En konstnär som vill behärska figur ritning behöver inte dra varje människa på jorden. Hon behöver bara mästare anatomi, och andra aspekter av ritning som gör det möjligt för henne att dra någon människa. Således är din första uppgift mot behärskning av AutoCAD LT att avgöra vilka av dess verktyg kommer att bygga den kompetens som krävs av andra verktyg. En praktisk översikt av programmet kommer att hjälpa dig att börja lära sig vad dessa verktyg är.

Instruktioner

1 Öppna AutoCAD LT och börja lära de verktyg som används för att rita mönster genom att rita en polygon. Klicka på "Rita" menyrubrik, klicka sedan på "Polygon" objekt. Ange "5" vid prompten "Antal sidor" för att börja definiera en femsidig polygon.

Genom att lära polygonverktyget, behöver du inte att lära sig "rektangel" verktyg, som producerar former som polygonverktyget kan göra.

2 Klicka var som helst i huvud ritfönstret att placera polygon centrum. Vid prompten frågar om du vill att polygon för att skrivas in i (det vill säga, omgiven av) en cirkel, eller omskriven om (dvs omgivningen) en cirkel, välja antingen alternativ.

3 Dra för att definiera radien av polygon associerade cirkeln och polygonen storlek. Lägg märke till ToolTip fäst vid muspekaren: det är en fråga, varefter du kan skriva ett nummer för att ange polygonen storlek istället för att använda musen. Denna prompt möjliggör exakt definition av AutoCAD ritning former. Ange någon verklig antal under "20" (t.ex. 12,75) vid prompten för att fullborda polygonen.

4 Skapa en annan polygon med hjälp av kommandotolken: Skriv "polygon" och sedan på "Enter" för att starta en annan polygon. Du behöver inte välja ett kommandofönster för att ange detta eller andra kommandon, eftersom AutoCAD LT standardläge är kommandoinmatningsläget.

Slutföra den andra polygonen genom att hänvisa till de åtgärder för att göra den första. Du kan också trycka "Escape" för att överge den andra polygon.

5 Ändra polygon: Klicka var som helst på polygon omkrets för att välja polygon, och märker de blå handtagen som visas. Dessa handtag gör att du kan forma polygon.

6 Klicka och dra ett handtag för att flytta den. Klicka igen för att avsluta rörelsen läget.

7 Lägg till en vertex: Klicka på polygonen igen, och märker den lilla popupmenyn som visas. Välj "Lägg till Vertex."

8 Dra för att placera polygon nya vertex och klicka sedan på för att slutföra tillägg av nya vertex.

9 Prova var och en av de kommandon som anges under var och en av AutoCAD: s menyrubriker. Anteckna beskriver vad varje kommando gör.

10 Destillera dina anteckningar i en kort lista med verktyg för att lära sig. Inkludera endast de verktyg som kräver kompetens och utföra operationer som ett annat verktyg inte kan utföra, såsom "polygon" verktyg som används i den här lektionen.

11 Applicera varje verktyg du angav i en ritning, se till att du använder varje möjlighet att verktyget i detta.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com