Hur man skickar en JAD-fil till en mobiltelefon

March 6

Hur man skickar en JAD-fil till en mobiltelefon


JAD eller Java programbeskrivningen filer används vanligtvis för att förpacka Java-baserade program och spel. De flesta mobiltelefoner --- med undantag av pay-as-you-go-telefoner för det mesta --- har en tillhörande e-post, till vilka filer kan skickas och från. Du kan skicka en JAD-fil till en mobiltelefon genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Öppna ditt e-postprogram på datorn.

2 Välj "Ny" för att starta en ny e-postmeddelande.

3 Skriv in 10-siffriga numret på mottagarens mobiltelefon i "Till" eller "Adress". För att skicka ett e-postmeddelande till en mobiltelefon via Internet från en dator, måste du ange ett mobilnummer i följande format: "[email protected]" (ersätter det faktiska telefonnummer och telefon bärare adress för den generiska exempel visas här). För en fullständig lista över domännamn telefon bärare, se avsnittet Resurser.

4 Klicka på "Anslut" för att bifoga en fil, sedan hitta och ladda upp JAD-filen du vill skicka.

5 Klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet.

Tips

  • Vissa mobiltelefoner har en filstorlek, och eftersom JAD program- och spelfiler kan vara ganska stora, försöka hitta den minsta filen möjligt att skicka eller komprimera filen. Komprimera en fil hjälper genom att minska den totala mängden utrymme som används av filen vid sändning.
  • Du kan skicka mer än en JAD-fil till en mobiltelefon på en gång --- utan att gå över filstorleksbegränsning --- genom att fästa flera filer till meddelandet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com