Specifikationerna för eMachine W2888

August 13

EMachines, grundat 1998, tillverkar prisvärda, konsument kvalitet datorer. EMachines köptes i början av 2007, vilket gjorde eMachines ett dotterbolag till Acer, Inc. Den W2888 en eMachines skrivbord släpptes 2008. Det var marknadsförs som ett allrengöringsmedel datorlösning för den genomsnittliga datoranvändare. Datorn är starkt beroende av hårdvarukomponenter högpresterande som klarar både grundläggande och komplexa multimediaapplikationer.

Processor och grafikkort

Den W2888 levereras med en Intel Celeron-processor. Den körs på en total klockfrekvens 2.8GHz, och har en 400 MHz front side bus. Processorn chip levereras med 128KB L2-cacheminne, vilket underlättar chipsets prestanda. Moderkortet använder en Intel 845GV chipset.

Minne och Drives

Skrivbordet är kompatibel med DDR SDRAM minneschip. Den har två minnesplatser, och kommer installeras med en enda 512MB minnesmodul. Datorn kan uppgraderas till 2 GB minne. Varje minnesplats kan hålla minnesmoduler så stor som 1 GB. De interna enheter består av en enda 80 GB hårddisk och en combo CD-RW / DVD-enhet.

Grafik och ljudkort

För videoprestanda, kommer datorn med Intel Graphics integrerade grafikkort, som använder ungefär 128KB delat grafikminne eller VRAM. Den använder också en AC '97 ljudkort för ljudbearbetning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com