Hur man kan blockera en webbplats med hjälp av en brandvägg

February 9

En brandvägg är ett program som kan användas för att hantera inkommande och utgående anslutningar från datorn till ett nätverk eller Internet. Även en brandvägg används främst för att blockera (eller tillåta) särskilda program från att ansluta till Internet, kan du också använda brandväggar att blockera användare från att få tillgång till specifika webbsidor. Du behöver bara ange brandväggens "Inställningar" verktyg och manuellt lägga till en regel att inaktivera användare från att besöka en viss webbplats.

Instruktioner

1 Öppna brandväggen konfigurationsverktyg. Åtgärder för att göra detta kommer att variera beroende på din specifika brandvägg. Till exempel, om du använder Windows-brandväggen (en permanent Windows XP, Windows Vista och Windows 7), skulle du skriva Kontrollpanelen i Windows och öppna "Windows-brandväggen" -ikonen.

2 Välj "Inställningar" i din brandvägg konfiguration verktyget. Vissa brandväggar kan kalla detta "Alternativ" eller "Konfigurera" menyalternativ. Detta kommer att ta upp en lista över program och webbplatser som för närvarande är blockerade från tillgång, liksom en lista över program och webbplatser som för närvarande tillåts åtkomst till din nätverksanslutning.

3 Välj "Lägg till" och lägga till webbadressen till den webbplats du inte vill att användarna av din dator för att kunna komma åt.

4 Klicka på "OK." Webbadressen till webbplatsen kommer att visas i listan på skärmen och den webbplatsen kommer att blockeras från tillgång på din dator genom brandväggen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com