Hur man gör en brev på Word 2007

August 20

Hur man gör en brev på Word 2007


Brev är användbar för att skapa ditt eget brevpapper, vare sig i affärssyfte eller skicka personliga semester bokstäver och tackkort. I allmänhet en brev har någon form av en logotyp på toppen av dokumentet samt ditt namn och kontaktuppgifter. Ett bra sätt att skapa en personlig brev använder Microsoft Word 2007 är att börja med en i förväg utformad mall. Det finns många att välja på, så välj en som uppfyller dina format och design preferenser.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word 2007.

2 Klicka på "Microsoft Office-knappen" och välj "Nytt".

3 Klicka på länken "brevpapper" under "Microsoft Office Online." Klicka på "brev." Detta kommer att öppna alla tillgängliga brevmallar från Microsoft Office webbplats.

4 Bläddra igenom mallarna för att hitta något som du gillar. Välj en att se en förhandsvisning av den. Klicka på "Download" på den du vill använda. Mallen öppnas i ett nytt Word-dokument.

5 Byt platshållartexten med ditt eget innehåll. Det är mycket viktigt att inkludera ditt namn och grundläggande kontaktinformation, särskilt om brev används för ett företag.

6 Gör formateringsändringar som behövs. Markera texten du vill redigera den. Klicka på fliken "Hem" och använder "Font" grupp att redigera typsnitt, textstorlek, textattribut och textfärg. Om du vill ändra textjusteringen, klicka på en av inriktnings ikonerna i "Punkt" grupp. Här kan du också ändra radavstånd.

7 Lägg din egen logotyp om du har en. För att göra detta, klicka på "Infoga" -fliken. Klicka på "Bild" i "Illustrationer" grupp för att ladda upp en fil.

8 Spara mallen när du är nöjd med den anpassade brev. Klicka på "Microsoft Office-knappen" och välj "Spara som". Som destinationsmappen, klicka på "Mallar" under "Microsoft Word". Detta gör att du kan få tillgång till brev genom "Mallar" i Word 2007. Annars kan du välja att spara filen där det är bekvämt för dig. Klicka på "Word Template" i menyn "Spara som typ". Ange ett filnamn och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com