Så här ändrar en globala standardadresslistan i Exchange

May 6

Så här ändrar en globala standardadresslistan i Exchange


Microsoft Exchange Server används som ett kommunikationssystem av många företag och universitet. Denna server används tillsammans med Microsoft Outlook, så att dess användare att dra nytta av e-posttjänster, dela kalendrar, instant messaging och kontaktlistor. Den globala adresslistan är en funktion i Microsoft Exchange, och det innehåller kontaktinformation för alla i organisationen. Modifiera din globala adresslista gör det lättare för dig att använda, särskilt om du är en del av en mycket stor organisation.

Instruktioner

1 Klicka på "Verktyg", medan i Microsoft Outlook, och välj sedan "Adressbok".

2 Klicka på "Global adresslista" om det inte redan är markerat i adressboken avsnittet under "Visa namn."

3 Välj vilka adresslista som du vill visa som standard genom att klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ". Välj dras lista din i "Visa adresslista först" låda, som ligger i "Ta" fönster.

4 Ta bort en adresslista genom att markera den och sedan välja "Ta bort".

5 Lägg till adresser till den globala standardadresslistan genom att välja "Lägg till", som ligger i "Lägg till adresslistan" fönstret.

6 Använd upp och ner piltangenterna, som ligger under "När du skickar e-post, kolla namn med dessa adresslistor i följande ordning" för att ändra adressen för i listan. Outlook kommer att kontrollera din e-post i denna ordning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com