Hur man ställer in en Amazon Widget på en webbplats

January 6

Hur man ställer in en Amazon Widget på en webbplats


Om du kör en webbplats eller en blogg, inrätta affiliate länkar med företag som Amazon, Google och eBay kan vara ett bra sätt att tjäna pengar. Installera en Amazon widget på din webbplats är lätt. Här är hur man gör det.

Instruktioner

1 Hur man ställer in en Amazon Widget på en webbplats

Registrera dig för Amazon Associates programmet. Detta är en förutsättning för att inrätta en Amazon widget. (Se Resurser för länk till registreringssidan). Du kommer att behöva ge dina kontaktuppgifter, samt information om din webbplats. När du skriver in denna information, granska kontraktsvillkoren och klicka på kryssrutan för att komma överens med dem.

2 Hur man ställer in en Amazon Widget på en webbplats


Klicka på "Bygg Länkar / Widgets" länken till vänster i Amazonas sidan den. Du kommer att presenteras med en mängd olika widgets att välja mellan, var och en presenterar en annan Amazon produkt.

3 Gå igenom de olika alternativen och göra ditt val. Vissa widgets, såsom Carousel eller bildspel, kan du handplocka specifika Amazon produkter och presentera dem grafiskt på din webbplats. Detta är ett bra val om du vill personligen rekommendera böcker eller andra föremål för användarna. Andra komponenter, såsom produkt Cloud, visas automatiskt produkter som är relevanta för innehållet på din webbplats. Detta är användbart om du inte vill välja enskilda produkter själv.

4 Anpassa din widget. När du väljer din widget, kommer Amazon att ge dig med kontroller som du kan använda för att förändra sitt utseende för att bättre matcha utseendet och känslan på din webbplats.

5 Lägg din widget till din hemsida. När du har anpassat din widget och förädlade produkter, kommer Amazon att ge dig den kod du behöver för att lägga till widgeten på din webbplats. Om du är bekant med HTML, klistra in koden på din hemsida kod. Om du inte är bekväm att arbeta med HTML, följ bara de specifika instruktioner som Amazon föreskriver att kopiera och klistra in den här koden till din webbplats, eller populära webbplatser som Wordpress och Blogger.

Tips

  • När du har lagt till din första widget, låt inte din widget få inaktuella. Om samma länkar alltid förekommer, kommer besökare till din webbplats börja att förbise dem. Hålla lägga till innehåll från din Amazon Affiliate-konto. Eventuella ändringar du gör på Amazon uppdateras automatiskt på din widget, så det finns ingen anledning att ändra koden.
  • Kolla in Amazons tips för att locka kunder att klicka på länkarna på din widget och öka dina intäkter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com