Hur man sparar Chrome bokmärken i alla dina datorer

December 16

Hur man sparar Chrome bokmärken i alla dina datorer


Om du använder flera datorer, kan det vara en börda att komma ihåg adresserna till alla dina favoritwebbplatser. Chrome webbläsare har bookmarking och synkroniseringsfunktioner som gör att du kan spara dina favoritwebbplatser som bokmärken och använda dem på olika datorer. I stället för att komma ihåg och skriva in en favorit webbplatsens adress på varje dator, klickar du bara dess bokmärke för att öppna den i webbläsaren. Du kan ha samma Chrome bokmärken på alla dina datorer genom att utföra en synkronisering mellan Chrome och din online Google-konto.

Instruktioner

1 Starta Google Chrome på datorn med dina bokmärken, klicka på skiftnyckelikonen i det övre högra hörnet av fönstret.

2 Välj "Alternativ" från listrutan, klicka sedan på "Personligt" på vänster sida av sidan.

3 Klicka på "Set Up Sync" -knappen i avsnittet "Sync" och ange ditt Google-konto e-postadress och lösenord i rutorna på pop-up fönster. Klicka på "Logga in".

4 Klicka på "OK, Sync allt" i bekräftelsefönstret för att automatiskt synkronisera dina bokmärken med ditt Google-konto.

5 Starta Chrome på en annan dator och klicka sedan på skiftnyckelikonen.

6 Välj "Synkronisera mina bokmärken" från listrutan och ange ditt Google-konto e-postadress och lösenord på pop-up fönster och logga in.

7 Klicka på "Slå ihop och Sync" -knappen på "Synkronisera mina bokmärken" pop-up fönster. Chrome bokmärken på den första datorn överföringar till Chrome på den andra datorn. Klicka på "OK" i pop-up "framgång!" fönster. Upprepa processen för att synkronisera dina Chrome bokmärken med andra datorer.

Tips

  • Du behöver ett Google-konto för att använda den här funktionen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com