Hur man ska värdera din webbplats sökord densitet

December 8

Med hjälp av sökord på en webbsida hjälper sökmotorerna att förstå vad dina sidor handlar om och hjälper människor som söker efter din information hittar du med en sökning. Använda bra sökord är en av de huvudsakliga principerna för sökmotoroptimering. Den här artikeln förklarar ett online-verktyg som hjälper dig att analysera sökord densitet.

Instruktioner

1 Placera sökord naturligt på din webbsida med hjälp av titlar, rubriker, filnamn, URL: er och inom de punkter på en sida. När kontroll på ditt sökord densitet, försöka hålla ditt sökord belastning på mindre än 7 procent av den totala ord på sidan. Allt över 10 procent kan kvitta larm i sökmotorer och faktiskt skada din sökmotor resultat.

2 Gå till Ranks webbplats för att utnyttja deras sökord densitet Analyzer. (Se Resurser nedan för länk.)

3 Hur man ska värdera din webbplats sökord densitet

Fyll i formuläret med webbadressen du vill analysera och lista de sökord du är intresserad av att kontrollera.

4 Resultaten är uttömmande. Du lär dig om sökord i titlar, meta element, alt-text, rubriker, länkar, även fet och kursiv text. Du får en procentuella fördelningen för de sökord i var och en av dessa kategorier, plus en procentandel av sökord upprepas som en del av hela sidan.

5 Resultaten finns också en display som en tagg moln som visar varje termin på din sida i en storlek i förhållande till dess användningsfrekvens.

6 Resultaten inkluderar sökord finns med densitet mellan 2,0 procent till 15,0 procent, även om du inte sätta dem i form när du började analysen.

Tips

  • Nyckelord fyllning (lägga till sökord i dolda sätt eller hundratals gånger i ett sammanhang som människor inte vill läsa) anses vara en smutsig trick av sökmotorerna. Det är därför du inte vill gå över en naturlig, läsbara ramen för cirka 10 procent med sökord.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com