Hur man bränner DVD-filmer från Decrypter

July 15

Hur man bränner DVD-filmer från Decrypter


Videoklipp som tagits med en videokamera kan förvandlas till DVD-filmer för alla att titta på. Du kan använda DVD Decrypter program på en dator för att konvertera video till en DVD-kompatibelt format och bränna dem på en DVD. Du behöver en DVD-brännare och en tom inspelningsbar DVD men ingen speciell erfarenhet av att arbeta med videofiler eftersom DVD Decrypter programmet är så lämplig för användning av nybörjare som för den mer tekniskt skickliga PC-användare.

Instruktioner

1 Tryck på "Mata ut" knappen på framsidan av DVD-enheten. Sätt tom inspelningsbar DVD till skivfacket som har matats ut. Tryck på "Mata ut" knappen igen för att stänga skivfacket.

2 Dubbelklicka på ikonen för DVD Decrypter programmet att starta den. Klicka på "Source" rullgardinsmenyn på DVD Decrypter programmets huvudfönster.

3 Välj "Video File" från rullgardinsmenyn. Navigera i fönstret som visas till videofil som ska brännas på en DVD. Klicka en gång på videofilen med musen. Tryck på "Öppna" -knappen på fönstret.

4 Klicka på "Input" -fliken på den högra sidan av DVD Decrypter programmets huvudfönster.

5 Välj videofilen från listan över alternativ som presenteras under "Input". Kontrollera alla kryssrutorna i kolumnen direkt nedanför listan över alternativ.

6 Klicka på "Destination" fliken på vänster sida av DVD Decrypter programmets huvudfönster. Välj datorns DVD-enhet från rullgardinsmenyn.

7 Klicka på ikonen DVD bränna längst ned på skärmen.

8 Vänta allt från 10 minuter till två timmar som en dialogruta visas dokumentera utvecklingen av omvandling och förbränning av videofilen till tom inspelningsbar DVD.

9 Avsluta DVD Decrypter programmet när dialogrutan försvinner.

10 Tryck på knappen "Eject" på framsidan av DVD-enheten. Ta ut DVD från skivfacket som har matats ut. Tryck på knappen "Eject" igen för att stänga skivfacket.

Tips

  • Du kan redigera dina videofiler innan du bränner dem på en DVD.
  • Kvalitet tom inspelningsbar DVD-skivor kommer att pågå längre än de billiga versioner eftersom de är gjorda av bättre material.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com