Hur man tar bort DRM från PDB Böcker

March 5

Hur man tar bort DRM från PDB Böcker


PBF - inte att förväxla med Adobes PDF - är ebook format för Barnes & Noble eboksläsare, Nook. Som med bokfilerna på Adobes Kindle, dessa böcker är kopieringsskyddade och icke-cabriolet i en e-bok konverteringsprogram på grund av det faktum att de innehåller en digital rights management kod, en så kallad "DRM." Som med många filer och program som innehåller DRM, kan den här funktionen skalas bort genom att tillämpa en tredje part kod, så att användarna kan konvertera preliminära böcker till alla format de vill så att de kan ses på alla plattformar.

Instruktioner

1 Ladda ner Python för lämplig plattform, sedan hämta DarkReverser DRM manus. Packa skriptfilen, sedan gå till unzip katalogen. Högerklicka på filen "eReaderPDB2PML.pyw" och öppna den med Python Launcher i snabbmenyn.

2 Navigera till .pdb fil du vill konvertera när pop-up frågar dig vad fil du vill konvertera. Vid nästa tolken skriver in ditt namn och kreditkortsnummer eller gåva kortnummer du använde för att köpa boken.

3 Välj var du vill spara DRM-fri fil, klicka sedan på "OK". Efter en liten stund, bör filen ska konverteras.

Tips

  • Den kreditkortsinformation - eller presentkort voucher - används för att kontrollera mot filens hashade koden, mot något online. Denna information förblir lokala datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com