Hur man skapar en fri kort

November 3

Ett hälsningskort innehåller ett speciellt meddelande som uttrycker tankar och känslor avsändaren för mottagaren. Det är en form av kommunikation som gör någon känner älskad och uppskattad. Gratulationskort brukar skickas eller ges under särskilda tillfällen, som födelsedagar, bröllopsdagar, jul eller andra helgdagar. Hallmark är en av de största företagen som tillverkar gratulationskort över hela världen. Det finns också en del människor som väljer att skapa sina egna gratulationskort för fri att göra dem unika och speciella.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till en webbplats där du kan skapa en fri utskrivbara gratulationskort, såsom www.dltk-cards.com eller www.greetingsisland.com. Väl där, klicka på "Kort" och "Ready? Klicka här för att börja" länkar eller bläddra de olika kategorierna av utskrivbara gratulationskort.

2 Välj den typ av kort som du vill skapa. Om du uppmanas välja tema och färgutskrifter önskemål. Klicka alltid på "Nästa" eller "Fortsätt" för att gå vidare till nästa sida.

3 Sätt en bild på framsidan av kortet genom att välja den bild du vill. Om de ges ett alternativ, lägga till ett foto från din dator genom att klicka på bildknappen i verktygslådan. Välj en bildfil från din hårddisk och klicka på "Öppna". Du kan också lägga till text genom att klicka på "Text" -knappen. När du är klar, välj sidnummer som du vill redigera eller klicka på "Nästa" eller "Fortsätt".

4 Skriv ditt meddelande i textrutan. Använd pilarna bredvid textrutan för att ändra textstorlek, placering och rotation. Du kan också ändra teckenfärg, stil och justering när textrutan är stilla utvalt. Klicka på "X" om du vill ta bort texten. Om det behövs, gå till "Tips för formatering ditt meddelande" för att få en idé om hur man skriver din text. Klicka på "Nästa" eller "Fortsätt" länk eller välj sidnummer som du vill redigera.

5 Klicka på "här för att förhandsgranska" för att se hur exakt kortet kommer att se ut. Om det behövs, klicka på "Back Arrow" -knappen i webbläsaren för att gå tillbaka till föregående sida (s). Klicka sedan på "Nästa steg" för att gå till nästa sida. När du är klar med anpassningen av gratulationskort, klicka på "Skapa kort" eller "Print" -knappen.

6 Placera papper eller kartong du använder för att skriva ut gratulationskort i skrivaren och slå på skrivaren. Välj storlek på önskad utskrifts och klicka på "Skriv ut" länken. När du är klar att skriva ut, den yttre sidan av kortet, klicka på "Nästa" -knappen. Följ skrivarens animation och instruktion när sätter tillbaka samma papper eller kartong i skrivaren för att skriva ut den inre sidan av kortet. Klicka på "Nästa" och "Skriv ut" för att starta utskriften. Klicka på "OK" när du är klar att skriva ut båda sidorna av gratulationskort. Du kan också använda en annan tryckprocess genom att gå till "File" länken. Välj "Förhandsgranskning" för att se hur gratulationskort kommer att skrivas ut. Ange utskriftsinställningar enligt dina önskemål för storleken på gratulationskort (skala procent), till skrivare användas, utskriftsintervall och antal kopior. Klicka på "OK" för att starta utskriften. Välj processen utskrifter föredrar. Skär kort kanterna och vik gratulationskort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com