Hur man gör en HR linje i MS Word

July 27

Microsoft Word kan du formatera dokument i en mängd olika sätt, ge dig friheten att anpassa dokumentet för att passa dina egna behov. En hjälpsam aspekt av Word-dokument skapande frihet är förmågan att skapa horisontella linjer för att hjälpa separat och organisera information i dokumentet. Dessa horisontella linjer, ibland benämnda HR linjer på grund av HTML-taggen används för att generera dem i webbsidor, kan snabbt genereras inom ett Word-dokument.

Instruktioner

1 Starta Microsoft Word.

2 Klicka med musen på den plats i dokumentet där du vill infoga ditt horisontell linje.

3 Typ "---" och sedan på "Enter" på tangentbordet. Detta skapar en fast horisontell linje av en standardtjocklek. Du kan också sätta in olika typer av linjer genom att använda olika sekvenser av tangenttryckningar, som alla är klara genom att trycka på "Enter". Till exempel "___" kommer att skapa en tjockare linje "~~~" kommer att skapa en vågig linje, "###" kommer att skapa en trippel raden "===" kommer att skapa en dubbel linje och "***" kommer att skapa en prickad linje.

Tips

  • Du kan också infoga en horisontell linje manuellt genom att hålla "Shift" och "-", och sedan trycka på "Enter" för att förlänga den horisontella linjen till slutet av dokumentet linjen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com