Hur säkra Micro SD-kort

August 5

Hur säkra Micro SD-kort


Micro SD (Secure Digital) kort är mycket mindre än vanliga SD-kort, så att de kan lätt förloras. Micro SD-kort är små flashminnesenheter som ofta används i bärbara enheter som handdatorer, mobiltelefoner, kameror och GPS-enheter. Dessa kort kan lagra upp till 4 GB minne, men 1GB och 2GB enheter är vanligare. På grund av den lilla storleken, bör ytterligare säkerhetsåtgärder vidtas för att skydda och säkra din micro SD-kort.

Instruktioner

1 Håll micro SD-kort inne i sin enhet. En mobiltelefon är större än ett micro SD-kort och därför kommer att bli svårare att förlora eller tappa bort. Dessutom, om du tappar enheten, micro SD-kort kommer att isoleras från effekterna av den större enheten.

2 Förvara micro SD inuti ett skyddande fodral när den inte används i en mediaenhet. Micro SD höljen är tillverkade av hårdplast som skyddar mot skador från stötar eller tappas.

3 Sätt in micro SD-kortet i en kortadapter. De flesta adaptrar är utformade för att rymma ett micro SD-kort, vilket gör den kompatibel med enheter som stöder standardstorlek SD-kort men inte mikro cards.Slide omkopplaren på vänster sida av adaptern till "ner" för att skriva skydda micro SD-kort. Detta kommer att förhindra att data oavsiktligt raderas eller formateras.

4 Dela inte ditt micro SD-kort med andra människor. Detta är det bästa sättet att säkerställa att obehöriga ögon inte kommer att snoka igenom dina känsliga data på micro SD-kort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com