Hur återställa datorn till fabriksinställningarna med hjälp av en systemåterställningsskivan

August 1

Hur återställa datorn till fabriksinställningarna med hjälp av en systemåterställningsskivan


Återställa datorn till fabriksinställningarna med en systemåterställningsskivan är ett sätt att ta itu med de mest extrema programvaruproblem. När nuvarande installationen av operativsystemet har blivit bromsas av programvara tillägg, som angripits av virus eller om du bara behöver en nystart, återställa systemet ger dig en ren skiffer på att arbeta. Denna typ av systemåterställning raderar alla dina data på systemet, men det är det bästa sättet att återställa systemet till en som ny tillstånd.

Instruktioner

1 Ta bort alla CD, DVD och flash-enheter och koppla bort datorn från Internet och nätverksanslutningar för att förhindra störningar under återställningsprocessen. Placera systemåterställningsskivan i din CD / DVD-enhet och starta om datorn.

2 Tryck på valfri tangent för att acceptera möjligheten att starta datorn från systemåterställningsskivan när du får möjlighet att starta datorn från CD / DVD-ROM.

3 Välj "Full System Restore" alternativet när systemet startas för att återställa systemet till fabriksinställningarna. Denna "Full System Restoration" är en destruktiv process som kommer att formatera om hårddisken, helt radera din lagrade information.

4 Verifiera dina återställa och format val i dialogrutan som öppnas när alternativet är markerat, och sedan vänta på att systemet att kopiera fabriksinställda filerna till datorn. Beroende på datorns hastighet, kan en fullständigt återupprättande ta upp till en timme.

5 Starta om datorn när du uppmanas att göra det av restaurering program. Den nya fabriken förinställda Windows-installationen kommer att slutföra installationen och föraren installationsprocessen.

Tips

  • Säkerhetskopiera alla data du vill behålla innan restaurering för att hålla data från att förstöras under processen.
  • Datorn kommer att inrättas som det var på leveransdagen. Windows och annan programvara måste uppdateras igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com