Vad är utvecklartoken på IMVU?

January 29

Utvecklartoken är en speciell typ av valuta som finns på IMVU webbplats. Till skillnad från vanliga eller promo krediter är utvecklartoken extremt begränsad i termer av vad som kan köpas med dem. Om du inte är en innehållsskapare kan du ibland få några utvecklartoken, men du kommer att bara kunna tillbringa dem på en enda IMVU funktion, medan innehållsskapare kan också tillbringa polletter att betala för en viss typ av avgift.

Erhålla utvecklartoken

Om du är en innehållsskapare får du en utvecklartoken varje gång en annan IMVU användare köper ett objekt som du har skapat med hjälp av promo krediter. Priset på själva objektet spelar ingen roll; om posten kosta användaren 250 eller 5000 promo krediter, är allt du kommer att få en enda token per sålt styck. Dessutom, om du har några klistermärken på din hemsida, kommer du att få en utvecklartoken varje gång en annan IMVU användare köper en av dessa klistermärken genom "köp denna klistermärke" länken.

Värdet av utvecklartoken

Från och med tidpunkten för publicering, är varje utvecklartoken värd samma som 10 poäng när det gäller köpkraft. Men du ganska begränsad i vad du kan köpa med utvecklartoken; Dessa tokens kan endast användas för att kompensera för de kreditavgifter knutna till shout out funktion och objekt inlagor till IMVU-katalogen.

Utgifterna utvecklartoken

När du köper en shout out eller skicka ett objekt till IMVU katalog, alla utvecklare polletter du automatiskt dra 10 poäng per token från priset. Detta är det enda sättet att spendera utvecklartoken och det är helt automatiserad: du har inget annat val på om dina utvecklartoken används. Dessutom, när du skickar ett objekt till Catalog, utvecklartoken kan endast användas för att kompensera inlämningsavgift; Om du har härlett objektet från ett objekt som redan finns i katalogen, kommer du fortfarande att betala hela till följd avgiften för artikeln.

överväganden

Syftet med utvecklartoken är att undvika innehållsskapare tjänar på köp gjorda med hjälp av promo krediter samtidigt belöna dem på något sätt. Om detta system inte var på plats, kan användarna bara skapa nya konton, få promo krediter gratis och köpa sina egna objekt från katalogen för att slå promo krediter till normala krediter, som sedan kan säljas vidare för riktiga pengar. Detta skulle i praktiken göra det möjligt för användare att lura systemet och få någonting för ingenting.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com