Hur kan Internet Explorer historia lagras med fel datum?

December 2

När du öppnar historia i Internet Explorer, visas en lista över webbplatser utan en datumstämpel på den. Åtkomst till webbplatsen historia egenskaper eller användning av programvara från tredje part kommer att visa datum när varje webbplats besöktes. Flera faktorer kan orsaka problem med datum och ge dig falsk information när man tittar över webbhistorik.

Lokal Datum och tid

Internet Explorer baserar datum och sökhistorik på din lokala dator tidsstämpel. Dubbelklicka på klockan i det nedre högra hörnet av skärmen för att ladda "Datum och tid Egenskaper." Datorns datum och klockslag kommer att för närvarande upptagna. Om det är felaktig eller har ändrats av någon anledning, då historien kommer att lagras med fel datum. Till exempel, om din dator är inställd fem timmar framåt, då varje tidsstämpel på en webbplats kommer att vara fem timmar utanför från den faktiska åtkomsttiden.

RTC Issues

Datorns klocka kan förändras datum och tider om det finns problem med den installerade RTC. RTC är realtidsklockan och är integrerat i moderkortet. När datorn är avstängd, har klockan fortfarande ström och håller tiden aktiv på din dator. Maktfrågor eller döda batterier gör att datum och tid inte fungerar och förstöra historia tidsstämpel. Dessa frågor kommer att påverka andra aspekter av datorn som programåtkomst, dokument hämtning och systemuppdateringar.

kraft Issues

Även med RTC i funktionsdugligt skick, strömtoppar eller laptop batteri frågor kan orsaka tidsstämpel fel på en dator. Det vanligaste felet är en förändring i året. Inte bara kommer förändringen i år reflekterar i Internet historia, men webbplatser kan inte riktigt ladda. När du laddar en hemsida och göra en säker anslutning, är ett digitalt certifikat skapas med ett visst datum och klockslag. Om datorn är inställd före detta datum och tid, kommer det att göra det digitala certifikatet ogiltigt och kan inte läsa på webbplatsen på rätt sätt. Kontrollera "Datum och tid Properties" för att säkerställa en korrekt år är inställd för datorn. Håll datorn ansluten till ett överspänningsskydd för att förhindra problem klock.

tvingande hemsidor

När du besöker samma webbplats flera gånger, kommer historien att skriva över sig och uppdatera tidsstämpel. Vanligtvis kommer Internet Explorer bara hålla reda på den senaste tidsstämpeln för en webbplats. Det sammanlagda antalet besök kommer att finnas kvar, men de senaste tidsstämplar kommer inte att vara där. De tidsstämplar kommer också att förändras beroende på hur historien tagits bort från datorn. Detta innebär att om du besökt ehow.com den 1 oktober och den 1 december, men strök December 1 historia, kommer bara 1 oktober tidsstämpel kvar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com