Hur man: Bädda Nyckelord i koden för webbplatsen

January 24

Din webbplats innehåll genomsöks av sökmotorer och sökord extraheras, så sökmotorer kan korrekt indexera din webbplats. Sökmotorer läser också annan kod på din webbplats så att du kan bädda in relevanta sökord i andra delar av koden. Du använder bildtaggar, metataggar, rubriker och länkar för att bädda in sökord i koden.

Instruktioner

1 Högerklicka på HTML-sidan som du vill optimera för en uppsättning sökord. Klicka på "Öppna med" och välj HTML-redigerare i listan över program.

2 Lägg till en metatagg sökord. Den meta sökord taggen läses av vissa sökmotorer för att indexera din webbplats. Lägg till följande kod mellan "<head>" och "</ head>" taggar:

<Meta name = "sökord" content = "dina sökord separerade med kommatecken">

Placera dina sökord i "innehåll" egendom och separera varje sökord med ett komma.

3 Lägg till sökord i dina "img" taggar. HTML-bilder inkluderar en "alt" egendom du använder för att bädda in sökord i sidan. Följande kod är ett exempel på en img tagg med alt sökord införas:

<Img src = "myimage.gif" alt = "Mina sökord" />

"Alt" text visas om bilden länken är trasig eller inte ladda för dina läsare. Typiskt alt-taggen är en mening med en fras.

4 Lägg "header" taggar. De viktigaste header taggar är "H1" och "H2" taggar. Dessa taggar innehåller sekundära sökord för din webbplats. Till exempel, om dina viktigaste sökord är "blå widgets" rubriktaggar innehåller "widgets till salu" eller "lokala widgets." Följande kod visar syntaxen för H1 och H2-taggar som du placerar i HTML kropp:

<H1> Widgets till salu </ h1>
<H2> Var man får tag Widget Sales </ h2>

5 Inkludera sökord i din ankare text. Den "ankare" text är nyckelordet fraser som används för dina länkar. Följande kod visar hur du använder sökord för länkar:

<a href="page.html"> Widgets till salu </a>


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com