Hur man bränner en .AAC till en CD

January 16

Hur man bränner en .AAC till en CD


Som AAC eller MP4, har vuxit i popularitet har det varit en brist på tillväxt i stöd för codec från brinnande program. Anledningen till detta är att många program inte kan inkludera stöd för audio codec på grund av patentfrågor. Apples gratis iTunes spelare bränner AACS inbyggt eftersom Apple har patent, men annat än att man ofta måste ladda ner en separat DLL-fil eller förlängning för ljud-CD-brännare för att göra det möjligt för AAC stöd. Nero började nyligen ger AAC stöd.

Instruktioner

Apples iTunes

1 Öppna iTunes och navigera genom ditt musikbibliotek till den musik du vill bränna till en cd-skiva.

2 Skapa en ny spellista och lägga till låtar i biblioteket som du vill vara på CD-skivan.

3 Sätt in en tom, inspelningsbar skiva i din cd-enhet och klicka på knappen Bränn i det nedre högra hörnet av iTunes-fönstret.

nero

4 Öppna Nero Burning ROM programvara och välj "CD" från rullgardinsmenyn och sedan "Audio CD" från alternativen (se "resurser"). Klicka på "Ny" efter att någon metainformation du vill att på CD-skivan.

5 Högerklicka på spellistan rutan och klicka på "Lägg till filer ...". Välj AAC-filer från din musikkatalog. Du kan behöva upprepa denna process flera gånger om filerna inte är i samma katalog.

6 Klicka på "Burn" för att gå till dialogrutan Bränn. Klicka på "Burn" för att bränna ljudskivan.

CDBurnerXP

7 Spara CDBurnerXP AAC stöd DLL till CDBurnerXP programkatalogen (se "resurser"). Öppna CDBurnerXP och klicka på "Audio CD" för att skapa en ny ljud-CD-projektet.

8 Navigera genom filsystemet för att hitta de AAC-filer som du vill bränna till skivan. Välj var och en och klicka på den gröna knappen "Add" för att lägga till dem i spellistan.

9 Klicka på "Burn" för att bränna ljud-CD när du har alla dina ljudspår i spellistan.

Tips

  • CDBurnerXP är en fri och öppen källkod CD-bränning applikation för Windows. Om du inte vill använda iTunes och inte vill betala för Nero, är det en av de bästa alternativen för att bränna AAC-filer till en ljud-CD.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com