Hur man kopiera och klistra in foton till Photoshop-lager

October 16

Hur man kopiera och klistra in foton till Photoshop-lager


Adobe Photoshop är ett bildredigeringsprogram med en mängd olika verktyg som erbjuds för att hjälpa människor att förbättra sina bilder. Det möjliggör användning av lager, vilket innebär att du kan placera olika lager ovanpå varandra för att skapa en enda bild. Varje skikt kan redigeras oberoende av de andra. Om du vill klistra in något i Photoshop, skapar Photoshop automatiskt ett nytt lager för det inklistrade objektet snarare än klistra in den i ett befintligt lager. Däremot kan du sammanfoga skikten.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop-fil du vill arbeta på.

2 Kopiera det foto som du vill klistra in och markera det lager som du vill klistra in den genom att klicka på lagret.

3 Gå till menyn "Redigera" och välj "Klistra in". Foto butiken kommer automatiskt objektet klistra in ett nytt lager ovanför det lager som du valt.

4 Flytta inklistrade objektet i den position du önskar. Det är viktigt att göra detta innan sammanslagning skikt.

5 Håll ned Ctrl-tangenten och klicka på det lager som du vill klistra in och skiktet med det inklistrade objektet. Detta kommer att välja de båda lagren.

6 Högerklicka på en av de markerade lagren och välj "Sammanfoga lager". Detta kommer att kombinera det undre skiktet och det inklistrade objektet till ett enda lager.

Tips

  • Se till att du har föremål ordnade på det sätt du vill ha dem innan sammanfoga lager, eftersom du inte kommer att kunna arbeta med dem självständigt när de slås ihop. Vanligtvis är det bäst att vänta till slutet av redigeringsarbete för att sammanfoga skikten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com