Hur konvertera Quarkxpress till HTML

October 5

Quarkxpress, eller helt enkelt Quark, är en desktop publishing verktyg som låter dig enkelt konvertera från Quarkxpress-format till HTML. Quark gör det möjligt för användaren att designa komplexa sidlayouter för tryckta publikationer, samt webbsidor. Du kan exportera din sida layout till HTML-format inifrån Quark-gränssnittet. Sätt den befintliga innehållet på din sidlayout att konvertera till ett webbdokument, och exportera dokument till HTML. Du kan utöka funktionaliteten i Quark genom att installera tillägg, så kallade XTensions. Ladda ner en testversion av Kvarken programvara från Quark.com.

Instruktioner

1 Öppna sidlayout att konvertera i Quark. Dubbelklicka på Quark filen för att öppna filen i Quarkxpress.

2 Klicka på "Redigera" på det övre navigationsfältet, och klicka sedan på "Markera alla" alternativet. Alla element i din sidlayout väljs.

3 Klicka på "File" alternativet på den övre navigeringsfältet, och klicka sedan på "Nytt".

4 Klicka på "Web dokument" alternativet. Den nya webb dokument öppnas.

5 Klicka på "Sidbredd" listrutan i den högra sidan av rutan och välj bredd för din webbsida. Standardvärdet för bredden är 600 pixlar.

6 Klicka på "Text", "bakgrund" och "Link" rullgardinsmenyerna i "" avsnittet Färger i dialogrutan och klicka på dina val för att definiera färgerna för dessa element.

7 Klicka på "OK". Ämnet Web dokument skapas.

8 Klicka i den tomma webbdokument och klicka sedan på "Redigera" i det övre navigationsfältet.

9 Klicka på "Klistra in" alternativet. Alla sidlayout element klistras in i webbdokument.

10 Redigera dokumentet med hjälp av verktygen i paletten Webbverktyg. För att visa paletten Webbverktyg, klicka på "Visa" och klicka sedan på "Verktyg". Klicka på "Web Tools" alternativ. Lägg textrutor med "Textfält" verktyg. Lägg till knappar eller popup-menyer med knapparna eller pop-up menyn Verktyg.

11 Klicka på "File" och klicka sedan på "Spara". Skriv in ett namn för den nya webbsidan i Filnamn inmatningsrutan. Klicka på "Spara" -knappen. Den ursprungliga Quark layouten sparas som en HTML webbsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com