PPT Presentation Struktur

August 17

PPT Presentation Struktur


Många faktorer gå till att skapa en Microsoft PowerPoint ((PPT) presentation med presentationen ämnet och publiken. Alla goda presentationer använder en organiserad struktur i en kontur form med introduktions diabilder, glider kroppen för att stödja ämnet och en slutsats.

Introduktion

En PowerPoint struktur börjar med några bilder om ämnet och införa högtalaren. Håll introduktions glider kort och rakt på sak. Bra introduktioner kan inkludera ett citat att börja ämnet, en häpnadsväckande fråga som besvaras i resten av presentationen eller en anekdot. Strukturen förbättras genom användning av liknande glid mönster och visuella effekter i hela presentationen.

Mitten

Karosstrukturen av en PowerPoint-presentation består av de viktigaste orsakerna hans ämne läggs fram. Inte läsa en PowerPoint-presentation rad för rad, men använda textens struktur som referenspunkter för tal. Visuella hjälpmedel i diabilder, såsom videor, grafer och diagram, bör hjälpa publiken att förstå ämnet bättre och vara tillräckligt stor för att ses över rummet.

Slutsats

En PowerPoint-presentation struktur avslutas med en slutsats till ämnet. Slutsats glider upprepa den centrala frågan idén och presentera vad publiken ska ta ifrån tal. Slutar diabilder kan rekommendera en tillvägagångssättet att ta, eller visa fördelarna med att införa en åtgärd, eller svara på införandet fråga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com