Hur återställa raderade bilder eller saker utgår ett tag sedan

February 23

Hur återställa raderade bilder eller saker utgår ett tag sedan


Alla raderar misstag saker de behöver senare. Datoranvändare som inte regelbundet tömma datorns papperskorg har en lätt tid att hämta dessa filer, som de förblir i detta fack men kan inte hittas i arkivmappar och på skrivbordet. Få inte panik när du inte kan hitta foton av dina nära och kära - kan lösningen vara enkel och ta några minuter till en timme, beroende på antalet filer i papperskorgen.

Instruktioner

1 Hur återställa raderade bilder eller saker utgår ett tag sedan

Håll utkik efter den här logotypen på skrivbordet.

Navigera till ikonen Papperskorgen på datorns skrivbord. Denna ikon ser ut som en metall papperskorg och har en blå återvinna logotyp på den. Dubbelklicka på logotypen för att öppna papperskorgen.

2 Trycka på Windows-plus tangenten F för att söka i papperskorgen. Börja skriva namnet på filen, om du vet det. Om du inte vet namnet på den borttagna objekt av foto, blir sökandet svårare. Försök att söka efter ".jpg", eftersom detta är en förlängning av de flesta bilder.

3 Dubbelklicka på gav resultat för att öppna bilden. Bläddra igenom tills du hittar rätt bild.

4 Klicka på bilden eller filnamnet och dra ut den ur papperskorgen och på skrivbordet. Nu är det återhämtade sig på din dator.

5 Öppna varje objekt i papperskorgen om du har ingen aning om vad du namn filen eller bild, eller om du inte namnge bilden och kan inte hitta den genom att söka. Denna process tar längre tid. Klicka och dra några bilder eller filer som du vill återhämta sig och flytta dem från Papperskorgen till skrivbordet.

6 Köp ett mjukvaruåterställningsprogram om du inte kan återställa filer från papperskorgen. Om du inte ser filerna i papperskorgen, tömde du förmodligen Papperskorgen och raderade filer från datorn. Tech-Pro rekommenderar Photo Recovery, Uneraser eller Undelete (se Resurser). Kör köpt programmet efter sina instruktioner att hämta dina förlorade filer.

Tips

  • Kontrollera alltid papperskorgen innan du tömmer den att se till att det finns ingenting i den filen du inte vill ta bort.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com