Hur man använder bokmärken verktygsfält i Mozilla Firefox

April 24

Hur man använder bokmärken verktygsfält i Mozilla Firefox


En av Mozilla Corporations tidigaste nyheterna i Firefox var Bokmärkesfältet. Firefox bokmärkesfält har varit en lysande och användbar funktion. Genom att använda bokmärkesverktygsraden, och hjälper dig att hålla besökta bokmärken direkt till hands. Det är också lätt att installera och arbeta med. Låt oss se hur man använder bokmärken verktygsfältet i Mozilla Firefox.

Instruktioner

1 Se till att du är ansluten till Internet och öppna din kopia Mozilla Firefox. Detta sker vanligtvis genom att klicka på logotypen med en orange räv virad runt en jordglob.

2 Först av allt, navigera till en av dina mest besökta webbplatser, säger till exempel Facebook, genom att skriva in webbadressen eller adress i navigeringsfältet och tryck Enter.

3 När sidan har laddats, är allt du behöver göra att välja adressen genom att dubbelklicka på navigeringsknappen.

4 Du kan nu dra URL genom att ta tag det (klicka och håll) på Bokmärkesfältet som är bekvämt beläget nedanför navigeringsfältet i Firefox.

5 När du har några av dina favoritwebbplatser i Bokmärkesfältet, varför inte ordna dem i den ordning du vill. Detta görs enkelt genom att ta tag i en som du vill flytta och dra den.

6 En snabbmeny är tillgänglig för fler åtgärder genom att högerklicka på Bokmärkesfältet. Detta kommer att ta upp en rad åtgärder. Detta gör det möjligt att manipulera det aktuella bokmärket, säger till exempel att öppna den, klippa ut, kopiera eller ta bort den och att ändra dess egenskaper.

7 Om du väljer att redigera bokmärken egenskaper du kommer att kunna ändra namn, beskrivning och andra egenskaper.

8 Du kan också agera på mappen Bokmärkesfältet med några av de andra alternativ såsom Ny mapp / Bookmark / Separator, pasta eller ta bort. Här är där du hittar en funktion för att sortera bokmärken på Firefox bokmärkesfält med namn.

Tips

  • Bokmärkesfältet i Mozillas Firefox är speciellt användbar för nyheter, väder och andra platser som du besöker på en dag eller oftare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com