Inspiron 8500 Specifikationer

April 24

Dell Inspiron 8500 laptop har en blå och silver fallet med flera multimediakontrollknappar och platser för expansion. 8500 innehåller två USB 2.0-portar, både en pekplatta och styrpinne för navigation och inbyggda högtalare för ljud och video. Det har omfattande batteritid och en widescreen-skärm.

processor

Processorn utför instruktionerna som de skickas till datorn via operativsystemet och olika program. 8500 innehåller en Intel Mobile Pentium 4M processor med en 400MHz extern buss, som arbetar vid 2,4 GHz.

Minne

Båda minnesplatser är tillgänglig för användaren att lägga till mer minne än fabriksinställningarna. Standardkonfigurationen omfattar 256 MB minne, men kan uppgraderas till 1024MB om så önskas. DDR-minne arbetar vid 266 MHz.

Förbindelse

Anslutning till Internet är tillgänglig via V92 56k faxmodemet genom traditionella uppringd anslutning telefonlinjer. Om en höghastighetsanslutning är tillgänglig, använda den inbyggda 10/100 Ethernet LAN-anslutning via RJ-45-port finns på baksidan. Vissa modeller har också interna 802.11 a / b trådlös kapacitet.

Display och video

4x AGP uppgifter kortplats innehåller en 32MB hårdvaruaccelererad grafikkort med antingen PAL eller NTSC videostöd för att ansluta den bärbara datorn till en TV via S-videoport stället för standard 15,4-tums bredbilds SXGA LCD-skärmen. Den högsta upplösningen är 1280 med 800 pixlar, med en 60 Hz uppdateringsfrekvens.

Audio

Intel AC'97 inbyggda ljud ger användarna möjlighet att lyssna på musik eller titta på filmer på den bärbara datorn utan extra hårdvara. De högtalar- och mikrofonportar ger möjlighet att ansluta en mikrofon eller hörlurar för att ändra ljudkvaliteten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com