Så här ändrar Ögonfärg i Paint

May 30

Så här ändrar Ögonfärg i Paint


Oavsett om du experimentera med ett nytt utseende innan hon färgade kontaktlinser eller bara vill se hur du skulle se med en ny öga nyans, kan du omedelbart ändra din ögonfärg med Microsoft Paint. Färg, som kommer fri som en del av Windows operativsystem, är en grundläggande ritning och skissgrafikprogram. Det kommer inte att göra ditt foto look magazine-realistiskt, men du kommer att kunna leka med en palett av nya färger för dina ögon. Inom bara några minuter, kan du ha violetta vampyr ögon, svala blå ögon, eller ens en koppar katter ögon stil.

Instruktioner

1 Öppna Paint, dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Öppna". Bläddra till en plats på datorn med ett huvud skott eller närbild foto. Dubbelklicka på filnamnet för att öppna den i Paint arbetsytan.

2 Klicka på "förstorings" verktyg på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen och zooma in på en av de ögonglober så nära som möjligt.

3 Klicka på "Paintbrush" verktyg på "Verktyg" paletten och välj den lilla runda borsthuvudet. Välja en ny ögonfärg från "färgväljaren" längst ned på skärmen.

4 Klicka i den färgade delen av ögat i bilden och ersätta den aktuella färgen med den nya färgen du väljer. Om du råkar dra över eleven, bara byta till den svarta lacken och måla över det igen.

5 Klicka på "förstorings" verktyg och zooma in på det andra ögat; använda samma färg färg för ett enhetligt utseende eller välja en annan färg färg för en punk, gotisk look.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com