Hur konvertera video till ljud i QuickTime

December 4

Konvertera en video till ljud i Apple QuickTime är verkligen en process att exportera endast ljudspår på en fil. Du kan spara dina ljudfiler med QuickTime Pro 7 till antingen AIFF, AU, eller WAVE-format. AIFF och WAVE (eller WAV) ljud är populära filtyper av högre kvalitet än MP3, till exempel, och stöds av iTunes och många andra musikspelare och enheter. Om du kör QuickTime Player, måste du uppgradera till QuickTime Pro, eftersom QuickTime Player inte tillåter för audio / video-konverteringar.

Instruktioner

1 Starta din webbläsare och besök Apple QuickTime 7 Pro nerladdningssida om du inte är närvarande kör QuickTime Pro (se Resurser). Klicka antingen "Köp för Mac" eller "Köp för Windows" -knappen, som sitter på vänster sida av skärmen, beroende på datorn. Köpa programvaran och gå igenom installationsprocessen. Godkänn villkoren för användning och öppna QuickTime.

2 Klicka på "Arkiv"> "Öppna" längst upp i QuickTime-menyn för att ange en söks skärmen på din hårddisk innehåll. Leta upp videon du vill konvertera, markera den och klicka på "Öppna". Din video visas i QuickTime Player-fönstret.

3 Klicka på "File" och välj "Export ..." Tryck på "Export ..." -fliken i mitten av skärmen och välj en av de ljudutskriftsalternativ (t.ex. "Ljud till AIFF).

4 Namnge filen i fältet och välja en mapp på datorn för att spara filen till. Klicka på "Spara" för att börja exportera ljudet från videon.

Tips

  • Beroende på storleken på din ingångsvideofilen, kan du låta flera minuter för ljudet att exportera.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com