Hur man skickar SMS via VoIP

August 30

Hur man skickar SMS via VoIP


VoIP, eller Voice over Internet Protocol, gör det möjligt att ringa samtal via Internet istället för att använda de gamla analoga telefonlinjer. Även om samtalen är oftast inte lika tydliga och ofta tappar, de är åtminstone gratis. Du kan också använda VoIP-tjänster för att skicka SMS (Short Message Service) meddelanden till alla mobiltelefoner runt om i världen. Även om det är oftast en kostnad som är det i allmänhet mindre än kostnaden för att använda din mobiltelefon för att skicka texten.

Instruktioner

1 Val en VoIP textning tjänst. Tre som du kan överväga är DiamondCard, VoIPna och VbuzzerSMS. Från och med 2010 är det gratis att registrera sig för dessa tjänster, men enskilda texter brukar kosta två eller tre cent.

2 Registrera med tjänsten genom att skapa ett användarnamn och lösenord och ger en giltig e-postadress.

3 Bekräfta din registrering genom att klicka på länken som skickas till din e-postbrevlåda. Därefter loggar du in din valda tjänstens webbplats med hjälp av ditt registrerade användarnamn och lösenord.

4 Leta efter "SMS-avsändare" -fliken och klicka på "Skicka SMS" länken. I "Till" -fältet skriver mottagarens mobilnummer. Ge mottagarens landskod. Ge ditt mobilnummer i fältet "Från".

5 Skriv kroppen av ditt meddelande i rutan. Notera att begränsa din SMS-meddelande till bara 140 tecken. När detta är gjort, klicka på "Skicka" länk och en prompt kommer att säga att ditt meddelande har levererats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com