Hur konvertera dokument till en Adobe PDF-fil

September 21

Med Microsoft Word kan du skapa dokument som du kan dela med andra. PDF (Portable Document Format) är en högkvalitativ format som gör det möjligt att distribuera dokument med sina originaltexter, bilder och format. PDF-dokument distribueras i allmänhet via Internet och nätverk. Konvertera Microsoft Word-dokument till PDF kan du skicka dokument till andra i förändringsskyddade lägen, vilket förhindrar läsarna från att ändra dem. Det förbereder också dokument för arkivering. Konvertera dina Word-dokument till PDF-format utan att installera ett program från tredje part.

Instruktioner

1 Gå till en fri fil konvertering webbplats som Zamzar.com eller YouConvertIt.com. Dessa webbplatser kan du konvertera Word-dokument till PDF utan att ladda ner mjukvaran.

2 Klicka på "Välj" filen för att starta fil öppna dialogrutan. Välj Microsoft Word-dokument som du vill konvertera och klicka på "Öppna" för att importera den till filkonvertering hemsida.

3 Välj "PDF" i "Konvertera till" rutan. Skriv din e-postadress i email adress boxen. Se till att du använder en giltig e-postadress eftersom online konvertering webbplats kommer att skicka PDF-filen till dig som en bilaga.

4 Klicka på "Konvertera" eller "Konvertera till" beroende på online-konvertering webbplats som du använder. Webbplatsen omvandlar Microsoft Word-dokument till PDF. När processen är klar, logga in på ditt e-postkonto och öppna e-post från online-konvertering webbplats.

5 Klicka bifogad PDF-fil och klicka på "Download" eller "Hämta attachment" för att starta dialogrutan filen sparande. Välj destinationsmapp för filen, ange ett namn för PDF-filen och klicka sedan på "Spara" för att ladda ner PDF-filen till din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com