Hur designa din egen T-shirt Site

February 16

Hur designa din egen T-shirt Site


Designa din egen T-shirt hemsidan har några viktiga fördelar, är den första är att du kan göra några bra extrainkomst från att sälja t-shirts med egna motiv, och den andra att designa din egen webbplats i motsats till att använda en som är färdiga kommer att hjälpa dig att stå ut från alla andra webbplatser som säljer t-shirts på nätet. Med tillkomsten av egna och Cafe Press, kan vem som helst sälja T-shirts. Tricket är att använda dessa två möjligheter och andra som dem att hjälpa dig att designa din egen T-shirt webbplats.

Instruktioner

1 Välj en webbplats värd, och registrera dig. Även om du kan välja att betala för hosting, några bra webbplats värdar - såsom 110MB, till exempel - inte har tvingat reklam.

2 Välj ett domännamn. Välj något som återspeglar den typ av mönster du kommer att använda på din T-shirts, men det är ändå olika nog att domännamnet inte kommer att vara en som redan har tagits.

3 Köp ditt domännamn.

4 Lägg ditt domännamn till din webbplats. Du kan göra detta i kontohantering del av din webbplats värd.

5 Skapa flera olika utföranden för dina T-shirts. Du kan göra detta med hjälp av gratis grafikprogram såsom GIMP och Paint.net. Om du gillar digital konst 3D, kan du överväga att använda den fria 3D konst program Daz Studio.

6 Gå till Zazzle och öppna ett konto. Välj de T-shirt stilar och färger du vill lägga till din T-shirt plats.

7 Lägg din T-shirt design till T-shirt stilar du valt på Zazzle tills du är klar.

8 Gå till Cafe Press och öppna ett konto. Gå igenom sin T-shirt stilar och färger, och välja någon som du gillar som inte erbjuds på Zazzle. Se till att du välja olika ettor och inte de som ser mycket lika.

9 Lägg din design till dina val på Cafe Tryck på tills du är klar.

10 Välj de olika kategorierna av T-shirts har du för försäljning baserat på din design.

11 Ställ in din index sida för din webbplats och en sida för varje kategori. Det är där du kan använda din HTML och / eller CSS färdigheter eller använda en mall. Dock måste du ha nakna ben i dessa webbsidor, inklusive eventuella navigeringsknapparna och en bakgrund, gjort.

12 Skapa två mappar på skrivbordet: en för idéer T-shirts och en för Cafe Press t-shirts.

13 Gå till Zazzle och logga in på ditt konto. Gå till startsidan för varje enskild T-shirt som du har skapat en design och spara den bästa bilden av T-shirt till egna mapp på skrivbordet. Gör detta för alla T-tröjor du har utformats med hjälp av egna.

14 Gå till Cafe Press och logga in på ditt konto. Upprepa processen för att spara den bästa bilden av alla dina t-shirts till mappen på skrivbordet.

15 Ladda upp innehållet i både dina idéer och Cafe Press mappar till en bild värd webbplats som Photobucket.

16 Gå till varje kategori sida och med hjälp av HTML, lägga till foton på T-shirts som passar denna kategori. Gör dem länkar till deras huvudsakliga försäljning sida på egna och / eller Cafe Press, så att när någon klickar på bilden han tas direkt till var man kan köpa din T-shirt. Upprepa detta för varje kategori sida.

17 Komplettera din indexsida med en välkomnande budskap som gör att människor vill köpa, och några T-shirt exempel så att de kommer att vilja kolla in de andra kategorierna.

18 Kontrollera alla länkarna för att se till att de fungerar och att du har navigeringsknappar för alla dina sidor. När detta är gjort, är du redo att börja annonsera din nya T-shirt plats och sälja T-shirts.

Tips

  • När din webbplats är klar, annonsera det på fria klassificerade webbplatser som Craigslist.Add en länk till din T-shirt webbplats från andra webbplatser du har, och be dina vänner och familj för att skicka en länk på deras websites.Add en social bookmarking knappen för att varje sida på din webbplats så att de som besöker kan använda den. Detta kommer att hjälpa till att få mer trafik till din webbplats.
  • Även om du kan använda den lilla butiken som du ställer in på Cafe Press och / eller egna, är det inte rekommenderas. Zazzle tillåter lite mer anpassning än Cafe Press gör, men du kommer att tas mer på allvar om du har en egen hemsida och domännamn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com