Hur fungerar Craigslist Omdirigering Mail?

February 22

Hur fungerar Craigslist Omdirigering Mail?


När du bläddra eller söka efter saker på Craigslist, kan du se en särskild e-postadress i kontaktuppgifter så att du kan nå den person som skrivit materialet. Craigslist erbjuder anonym e-postadresser till personer som försändelser, så att de inte behöver lägga upp sina riktiga e-postadress för alla, även spammare, att se. Craigslist omdirigeringar post som skickas till den anonyma adressen till personens verkliga adress.

använda Craigslist

Craigslist är en onlinetjänst med lokala sidor runt om i världen som gör det möjligt för människor att posta och söka efter hjälp ville listor, föremål till salu, rumskompis möjligheter och andra tjänster. Människor använder Craigslist för att hitta nya vänner eller romantik, diskutera och registrera dig som volontär sin tid och talang för att orsaker som behöver hjälp från samhället.

Svara på en Craigslist inlägg

Om du ser något på Craigslist som du är intresserad av, till exempel en platsannons eller ett meddelande som söker en rumskompis, kan du se ett telefonnummer, en gatuadress, en webbadress eller en e-postadress. Om e-postadressen innehåller en lång rad av bokstäver och siffror följt av "@ craigslist.org" betyder affischen använder en Craigslist anonyma Craigslist e-postadress. Om du klickar på e-postadress kan ditt e-postprogram öppnar ett nytt meddelande som standard, beroende på hur datorn är konfigurerad. Annars kopiera och klistra in Craigslist e-postadress i ditt e-postprogram, och komponera och skicka ditt meddelande.

craigs~~POS=TRUNC Omdirigering

När du skickar ett e-postmeddelande till en anonym Craigslist e-postadress, går det till Craigslist servern. Craigslist servern slår upp som den anonyma e-postadress tilldelas, och det automatiskt vidarebefordrar e-post till den faktiska e-postadressen till den person som skickade meddelandet.

överväganden

Om du inte vill använda din vanliga e-postadress som personligen innehåller identifierande information för att svara på en Craigslist meddelanden, skapa en fri webmail e-postadress. Till exempel ställa upp ett nytt konto med AOL, Googles Gmail eller Yahoo!


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com