Hur man skapar skärmsläckare Sound

April 15

Om du vill lägga till ljud till din skärmsläckare, måste du skapa en komplett videofil med ljud ingår eller ladda ner ett som du vill använda. I den här guiden kommer vi att anta att du kommer att arbeta med en fil du laddar ner från en video-sharing webbplats. För att skapa din skärmsläckare, måste du hämta och installera två gratisprogram: Format Factory och WG skärmsläckare.

Instruktioner

1 Ladda ner och öppna Format Factory (se Resurser nedan för nedladdning länk). Välj "ALL till SWF" från panelen till vänster. Klicka på "Add File" knappen och välj den videofil du vill använda. Klicka sedan på "Start".

2 Ladda ner och öppna WG Skärmsläckare Creator (se Resurser nedan för nedladdning länk). Klicka på "Lägg till filer" och bläddra till den fil du ut i steg 1. Namn på filen och klicka på "Skapa skärmsläckare" -knappen.

3 Högerklicka på skärmen och välj "Egenskaper". Klicka sedan på "skärmsläckare" -fliken. Bläddra igenom de listade skärmsläckare, och sedan välja en som du har skapat. Klicka sedan på "Apply" och "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com