Så här uppgraderar till Windows 7 Professional från Windows 7 Home Premium

November 28

Så här uppgraderar till Windows 7 Professional från Windows 7 Home Premium


Nya datorer vanligtvis är utrustade med Microsoft Windows förinstallerat, ofta med en Home Edition för dagligt bruk. Om du upptäcker att du behöver uppgradera från Windows 7 Home Premium till Professional, kan du beställa uppgraderingen direkt från Microsoft på nätet utan att behöva betala fullt inköpspriset för Professional. Fördelarna med denna utgåva inkluderar möjligheten att köra äldre program i XP-läget, möjligheten att ansluta till en domän nätverk och möjlighet att backa upp ditt system på ett hem eller företagsnätverk.

Instruktioner

1 Gå till Microsoft.com/windows Anytime Upgrade sidan.

2 Klicka på "Köp nu".

3 Gör eventuella justeringar som krävs för ditt köp, till exempel om du föredrar en hämtning eller en papperskopia levereras, eller om du har en kampanjkod. Om så önskas kan du även lägga till andra Microsoft-produkter, inklusive Office, till din vagn vid den här tiden.

4 Klicka på "Fortsätt till kassan."

5 Ge din faktureringsadress, information och e-postadress betalning, samt nedladdnings inställningar om du beställer en nedladdning. Klicka på "Nästa".

6 Granska din beställning och bekräfta ditt köp.

7 Installera Windows uppgradering via Internet nedladdning eller från en installations-DVD: du får med posten, beroende på vilken du beställer. Du kommer att få ett kvitto via e-post och monteringsanvisning om du laddar ner uppgraderingen. När du startar installationsprocessen genom att följa uppmaningarna på skärmen för att slutföra din produkt installation och aktivering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com