Hur konvertera video till en MP3 Clip

August 13

Vissa moderna MP3-spelare bara spela upp filer som finns i ett ljudformat som MP3. Så om du har en video som du vill bara ljudet, till exempel om en video har en låt som du vill lyssna på på en MP3-spelare, måste du konvertera video till MP3-format, som utvinner endast ljudet.

Instruktioner

1 Besök ConvertFiles (se Resurser). Klicka på "Bläddra" och välj sedan videon från vilken du vill att ljudet. Klicka på "Output format" och välj sedan "MP3 (endast ljud)." Klicka på "Konvertera" och sedan klicka på MP3-fil som genereras för att ladda ner den till datorn.

2 Besök Zamzar (se Resurser). Klicka på "Välj fil" och ladda upp videon till platsen. Klicka där det märkt "Konvertera till" och välj "MP3". Skriv in en e-postadress i rutan till höger. Klicka på "Konvertera." Kontrollera ditt e-postkonto. Öppna en från Zamzar. Klicka på länken inuti för att ladda ner musik.

3 Ladda ner och installera MP3 My MP3 Recorder (se Resurser). Välj "Stereo Mix" för "Input device" på huvudfönstret i programmet. Spela upp video på din dator genom att dubbelklicka på den. Klicka på "Record" i MP3 Recorder. Klicka på "Stop" när du är klar. Detta extraherar ljudet som en mp3-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com