Om Smart bildrastrering i Microsoft-program

August 13

Alternativet att använda smarta bildrastrering visas i avsnittet "Multimedia" under "Advanced" fliken "Internet-alternativ" i 7 och 8 webbprogram för Microsoft Internet Explorer. Det påverkar utseendet på vissa bilder på webbplatser.

dithering

Datorprogram har använt tekniken för gitter datoriserade bilder i årtionden. Det innebär att man använder ett mönster av olika färgade prickar för att producera särskilda färger. Denna operation kan visuellt utöka paletten och förbättra utseendet på färgövergångar.

Glättning

Enligt Microsoft den smarta bildrastrering funktion i IE 7 och 8 "slätar" online bilder som har en "taggiga" utseende. Överväga att stänga av denna funktion om du skapar webbplatser; Det gör att du kan se vad bilderna ser ut i webbläsarprogram utan denna funktion.

Problem

Microsoft visar också att ett problem med IE 7 webbläsaren orsakar inställningen för den här funktionen ska fungera i omvänd ordning. Till exempel, om användaren väljer alternativet "Stäng av Smart bildrastrering", kommer IE 7 istället slå denna funktion.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com