Xeon 3210 Specifikationer

November 13

Xeon 3210 Specifikationer


Intel har en lång historia av att ge state-of-the-art-processorer för datorer. Dessa processorer, såsom de berömda Pentium och Celeron-processorer, är det bokstavligen behandla alla dessa siffror som löper genom datorn, ger dem snabbt och effektivt. Intels nyare linje av processorer, såsom Xeon X3210, kom med en imponerande samling av specifikationer som kan passa både casual och hardcore datoranvändare likadana.

Essentials

Xeon X3210 har fyra kärnor och en klockfrekvens på 2,13 GHz (gigahertz). Bussen till kärnan (förhållandet mellan busshastighet och kärn hastighet) är 8 och L2-cache är 8 MB (megabyte). FSB (Front Side Bus) hastigheten är 1066 MHz (megahertz) utan FSB paritet. Processorn använder en 64-bitars instruktionsuppsättning och använder en spänning mellan .8500V och 1.5V.

fysikaliska specifikation

Processorn når en temperatur på 62,2 grader Celsius under arbetsförhållanden och kommer på ett bräde ungefär 37,55 mm x 37,55 mm med en bearbetnings dö storlek av 286 kvadratmillimeter. Processorn innehåller exakt 582 miljoner transistorer för bearbetande die och passar in i LGA775 socket.

Avancerad

Processorn kommer med Intel Virtualization Technology, som gör det möjligt för flera datorer att drivas från en enda central server som arbetar med X3210 chip. Det kommer också med Intel Speedstep, som optimerar prestanda när du använder minimal energiförbrukning och värmeteknik övervaknings att kontrollera temperaturen på processorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com