Hur gör jag en part Banner i Photoshop?

November 13

Ett parti banderoll kan tillkännage en fest, få gäster på humör och låta deltagarna veta att de är på rätt plats. Även färdiga banners finns för många evenemang, med hjälp av en dator och grafikprogram för att göra din egen betyder att du har en egen design för att matcha partiet. Du kan dra nytta av Adobe Photoshop för att skapa parti banderoller med en personlig touch och få igång festen.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Klicka på "File". Klicka på "Ny". Skriv "PartyBanner" i "efternamn". Skriv in föredragna banner dimensioner i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "100" och "12", respektive. Dra ner "pixlar" rullgardinsmenyn för var och välj "inches". Klicka på "OK", och Photoshop öppnar banner arbetsytan.

2 Klicka på "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" på "Verktyg" paletten. Från verktygsfältet längst upp på skärmen, välja teckensnitt, färg och textstorlek.

3 Placera markören på den tomma banner arbetsytan. Klicka och skriv banderollen meddelande, såsom "Här är partiet!" Dra texten på plats på banderollen.

4 Klicka på menyn "Fönster". Klicka på "Lager". Lägg märke till att "Lager" paletten har två skikt - en tom bakgrund och textlagret. Klicka på "Bakgrund" lagret.

5 Dubbelklicka på de två överlappande färgade rutor längst ner på "Verktyg" paletten. Klicka på en färg för bakgrunden av banderollen, välja en som inte dölja textfärgen. Klicka på "OK."

6 Klicka på "Paint Bucket" verktyg, som ser ut som en tippfärgburk, i mitten av "Verktyg" paletten. Klicka var som helst i det vita utrymmet på bannern bakgrunden för att fylla den med färg.

7 Klicka för att välja en ny, kontrasterande färg från "färgväljaren." Klicka på "Brush" verktyg, som ser ut som en pensel, på "Verktyg" paletten.

8 Rita mönster på banderollen, såsom ballonger, partyhattar eller semester ikoner, eller bara klicka och dra markören runt bannern för att bilda band, konfetti eller virvlar.

9 Klicka på fodrad ikonen på "Lager" paletten och välj "Flatten Image." Klicka på menyn "Arkiv", klicka på "Spara som" väljer en plats att spara bannern på datorn och klicka på "Spara" -knappen.

Tips

  • De flesta hem skrivare kan bara skriva ut på 8,5-by-11 tum normalt kopieringspapper. Efter att ett parti banderoll, ta eller skicka filen till en lokal tryckeri, där du kommer att kunna skriva ut på en lång, sammanhängande pappersark eller vinyl.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com