Vad är Microsoft Office 2007 bra för?

March 22

Vad är Microsoft Office 2007 bra för?


Microsoft Office 2007 faller under kategorin "Produktivitet Software" och innehåller program som förenklar skapa dokument. En av de mest använda program i sviten är Microsoft Word, en ordbehandlare som innehåller guider och mallar. Andra program inkluderar Excel, Access, PowerPoint och Publisher. Du kanske inte ser alla dessa under din lista över installerade program, som installatören ger dig möjlighet att välja vilka du installerar.

Ordbehandling

Microsoft Word 2007 är utformad för att vara ett användarvänligt ordbehandlare, gör det enklare att skapa dokument. Du kan ladda ner mallar från Office Online (office.Microsoft.com) att tillämpa automatiskt formatering i dokumentet. Många av dessa mallar ger en översikt med platshållare så att du vet exakt var specifik text, som ditt namn eller datum, går. Du kan göra meritförteckningar, skriva ut kuvert och banderoller, och sammanfoga med andra Office 2007-program.

Organisation

Microsoft Excel är bra för att bygga tabeller där du kan använda formler för att utföra satsberäkningar. Du kan skapa grafer och diagram för att visuellt tolka data. Formatering tillämpas i nästan samma sätt som det görs i Word. Välj specifika detaljer, såsom teckensnitt, kursiv stil och bakgrundsfärg, eller välja en förinställd för automatisk anpassning. Microsoft Access använder databaser för att organisera stora mängder information för snabb hämtning. Databaserna länkar tabeller tillsammans som innehåller relaterad information, såsom kund info eller inventering.

projekt

Microsoft Office Publisher används för att skapa ett stort antal projekt. De mest populära typer listas i huvudfönstret och innehåller länkar till saker som flygblad, gratulationskort och vykort. Ytterligare projekt listas i den vänstra rutan och inkluderar visitkort, inbjudningar och tilldelning certifikat. Klicka på ett objekt i listan för att se ett urval av de tillgängliga mönster. Klicka på "Visa mallar från Microsoft Office Online" för att hämta extra motiv från Microsoft.

presentationer

PowerPoint är användbar för presentationer. Varje PowerPoint-fil innehåller "slides" som ofta har stora text och bilder. Mer avancerade bildspel har speciell formatering, ljud och animationer. Ju fler detaljer som används, desto mer professionella resultatet bli. En användbar funktion är textrutan längst ned märkt "Notes." Det är där du kan placera mer detaljerad text eller påminnelser som endast presentatören kan se.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com