Lägga till ett tilläggs Cell i Microsoft Word

November 30

Microsoft Word ordbehandlingsprogram kan du göra mycket mer än visa, skapa och redigera textdokument, Det kan du också skapa enkla tabeller och kalkylblad besläktad med tabeller och kalkylark som skapats med Excel. När du skapar en inledande tabell kan du ändra det genom att lägga till en helt ny rad eller kolumn. Om du vill kan du använda programmen "Rita" verktyg för att dra en enda cell var du vill på bordet i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Klicka på "Infoga" -fliken, följt av "Table" ikonen för att visa Word dokumentets tabellalternativ.

2 Klicka på "Rita Table" alternativ från menyn Tabell för att aktivera Draw Tabell funktionen. Muspekaren kommer nu att förvandlas till en penna ikon som indikerar att du är i ritläge.

3 Klicka på kanten av bordet som du vill att ytterligare cellen att ligga intill. Till exempel, om du vill att ytterligare cell som skall knytas till den vänstra kanten av bordet klicka på tabellens vänstra kant.

4 Dra muspekaren för att justera konturerna av cellen som du vill lägga till lämplig storlek. Poängen du klickade på i steg tre kommer att fungera som ankare för ett hörn av cellen och muspekaren kommer att fungera som det motsatta hörnet. När du drar muspekaren över ordet dokumentet cellen automatiskt vara dimensionerad för att passa avståndet mellan det första ankaret och muspekaren.

5 Släpp musknappen när konturen av cellen är lämplig storlek för att lägga till cellen till Word-tabell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com