Hur man tar bort Registry Cleaner Popups

August 17

Registret är en stor ledning databas som används för att köra program, program och systemkomponenter. Det är också ett mål av hackare och angripare som vill få kontroll över datorn. Det finns många oseriösa anti-spyware och oseriösa registret städare som få kontroll över datorn och bildskärmen volymer popup-fönster som anger att registret är skadat och behöver rengöras eller repareras. Innan dessa program kan skada din dator, är det viktigt att på ett säkert sätt eliminera dem utan att skada systemkomponenter.

Instruktioner

1 Kör ett register renare program om du ser ovanligt registret popup-fönster. För att göra det, ladda ner och installera en gratis Registry Cleaner program som CCleaner (se "Ytterligare resurser" nedan).

2 Starta programmet efter att den har installerats och klicka på "Registry" -knappen på den vänstra panelen. Placera en kontroll av alla alternativ under "Registry integritet."

3 Klicka på "Scan för frågor." CCleaner kommer att skanna registret för saknade DLL och ActiveX-filer som krävs för att starta program och webbläsare. Det kommer också att söka efter MUI cache och onödiga poster kvar av avinstallerade program.

4 Klicka på "Fix utvalda frågor" när skanningen är klar och klicka på "Ja" för att säkerhetskopiera registret när du uppmanas att.

5 Klicka på "Åtgärda alla utvalda frågor" när säkerhetskopieringen är klar och klicka på "Ja" för att rensa registret. Stäng programmet när processen är klar. Om du inte längre se popup-fönster, fortsätta att använda datorn normalt. Om du fortsätter att se popup-fönster, det finns en chans datorn har smittats av en skurk registret renare eller anti-spyware. Flytta till nästa steg för riktlinjer för borttagningen.

6 Ladda ner och installera ett anti-malware program som Malwarebytes 'Antimalware (se "Ytterligare resurser" nedan).

7 Starta om datorn och tryck på "F8" upprepade gånger innan du ser Windows-logotypen. Detta kommer att ta dig till menyn Avancerade alternativ för Windows.

8 Bläddra nedåt i menyn Windows och klicka på "Felsäkert läge" för att logga in i Windows felsäkert läge. Felsäkert läge är effektiv i dator felsökning eftersom det bara tillåter ett begränsat antal förare och process för att köra.

9 Starta Malwarebytes Antimalware och klicka på knappen "snabb skanning Utför". Klicka på "Scan". Malwarebytes kommer att skanna registret och systemmappar för trojaner, oseriösa registret städare och antispionprogram (t.ex. Antivirus XP 2008). Det är ett mycket effektivt program för att bekämpa falska program.

10 Klicka på "OK" när sökningen är klar och välj "Visa scan resultat." Placera en kontroll av alla upptäckta skadliga filer och klicka på "Ta bort." Malwarebytes automatiskt bort skadliga filer från datorn.

11 Starta om datorn normalt när processen är klar. Du bör inte längre se register popup-fönster.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com