Hur konvertera en video till Flash i Adobe CS4

May 7

Hur konvertera en video till Flash i Adobe CS4


Strömmande video har blivit en större del av webben, och Flash-video är bland de mest populära formaten för strömmande video. Det är delvis på grund av Adobe har gjort tillgängliga gratis spelare för formatet på varje större plattform. Creative Suite 4, eller CS4, gör det enklare än någonsin att konvertera video till Flash / FLV-format.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Media Encoder, som var en del av standard CS4 installationen. Klicka på "Lägg till" knappen och välj videofiler du vill konvertera.

2 Klicka på knappen "Inställningar". Välj antingen "F4V" för H.264-kompatibel video eller "FLV" för standard Flash-video. F4V är av högre kvalitet, men inte kompatibel med alla plattformar eller spelare. FLV är standard Flash video som spelas upp på nästan vilken dator eller enhet, men det är av lägre kvalitet.

3 Klicka på "Output Name" för att välja namnet och platsen för den nya Flash-video, klicka sedan på "OK" för att acceptera dina inställningar. Klicka på "Start kö" för att starta videokonvertering.

Tips

  • Konvertera video är mycket resurskrävande och kan ta lång tid. Räkna inte med att använda datorn för andra krävande aktiviteter medan konverteringen pågår.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com