Hur tar jag Off dubbelklicka för min laptop?

May 9

Vissa bärbara datorer är utrustade med teknik och funktioner för att göra navigeringen enklare. Tyvärr kan tekniken ibland arbeta till användarens nackdel. En bärbar dator utrustad med "Tryck för att Klicka på" funktion, till exempel, kan dubbelklicka automatiskt. Vissa människor kanske inte gillar denna funktion, eftersom det kan öppna program, mappar och filer utan förvarning. Lyckligtvis kan funktionen tas bort genom att följa några enkla steg. Andra inställningar mus kan också justeras.

Instruktioner

Hämta nödvändiga drivrutiner

1 Tillgång Synaptics "hemsida på www.synaptics.com för att ladda ner program och drivrutiner som behövs för att ta bort automatisk dubbelklicka. Om användarna redan har Synaptics pekplatta drivrutiner installerade, avancera till avsnitt 2. Håll på "Support" huvudet i övre högra delen av skärmen. Välj "Drivers" för att få tillgång till Synaptic drivrutiner Support webbplats.

2 Lokalisera sektionen på botten av skärmen "Platform". Välj ditt operativsystem från listan. Läs "Synaptics Download licensavtalet" och välj "Jag accepterar" kryssrutan längst ned på sidan. Tryck på "Skicka" för att ladda ner filen.

3 Öppna installationsfilen (som slutar med .exe). Följ uppmaningen på installationsguiden för att installera Synaptics drivrutiner på datorn. Starta om datorn när denna process har slutförts.

Justera Mus Inställningar

4 Öppna Start-menyn. Klicka på länken "Kontrollpanelen" på den högra sidan av startmenyn.

5 Välj "Maskinvara och ljud" eller "Skrivare och annan maskinvara" (beroende på vilket operativsystem är installerat). Klicka på "mus" för att komma åt inställningarna mus.

6 Klicka på fliken "Avancerade funktioner" och klicka på knappen "Inställningar". Klicka på "Tapping" header ligger på vänster sida av den nya popup-fönster. Klicka på "kranar och drar" för att få tillgång till ytterligare en uppsättning alternativ. Avmarkera kryssrutan för "Tryck för att Klicka på" alternativ. Ta bort kontrollen inaktiverar den bärbara datorns förmåga att dubbelklicka automatiskt. Klicka på "Apply" för att spara ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com